top of page

TERVEYSLIIKUNTA tunnit ovat matalan kynnyksen ryhmiä aloittaa liikuntaharrastus. Tunnit sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille.

 

Selätys on ohjattu tunti laitteilla ja pienvälineillä selkävaivoista kärsiville, tiedostaen selän rakenne ja toiminta ja selän alueen ongelmat. Täsmäliike on täsmälääke, oikein ja turvallisesti suoritetuilla liikkeillä selkävaivat voi selättää jopa kokonaan. Tunti toimii myös ennaltaehkäisevänä terveysliikuntatuntina. Sopii kaikenikäisille.

 

Toiminnallinen Spurtti on vauhdikas tunti, jonka keskeinen periaate on  kuormittaa kehon hengitys- ja verenkiertoelimistöä ja parantaa aerobista kuntoa. Tunti koostuu kiertoharjoittelun omaisesti tehtävistä sykettä nostavista osioista hyödyntäen aerobisia laitteita sekä pienvälineitä. Toki myös lihaskestävyys, kehonhallinta ja liikkuvuus paranee tällä tunnilla. Hikipyyhe ja juomapullo ehdottomat varustukset :)

 

Lavis-lavatanssijumppa® on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja ja samalla opit lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi :) Tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Jokaisella on varmasti tunnilla tähtihetkensä. Nyt myös PlusLavis -tunnit meillä!

bottom of page