top of page

Kuntosaliharjoittelu parantaa ryhtiä, auttaa painonhallinnassa sekä antaa energiaa arkipäivän askareisiin. Aloittelijoiden ongelmana on kuitenkin usein se, ettei oikein tiedä, mitä kuntosalilla pitäisi tehdä. Kuntosaliohjelma tuo kuntosaliharjoitteluun järjestelmällisyyttä ja tavoitteellisuutta. Kun tietää, mitä on tekemässä, kuntosalilla treenaaminen on myös hauskempaa.

Tavalliselle kuntoilijalle karkea nyrkkisääntö on: kolme kertaa viikossa kehittää, kaksi ylläpitää ja yksi treenikerta viikossa hidastaa kunnon heikkenemistä. Aivan aloittelijalle kuitenkin jo kerran viikossa voi olla kehittävää liikuntaa. Kunnon kohotessa liikuntakertoja voi lisätä ensin kahteen ja, mikäli mahdollista, myöhemmin kolmeen kertaan viikossa.

Haluaisitko aloittaa lihaskuntoharjoittelun kuntosalilla,

  • mutta Sali on sinulle aivan uusi ja ihmeellinen maailma. Vai onko edellisestä vierailusta painojen äärellä kulunut jo aikaa? Kaipaatko apua tehostamaan treenejäsi, jotta saavuttaisit tavoitteesi?

  • Olipa tavoitteesi sitten painonpudotus, kiinteytyminen, kehon muokkaaminen, lihasmassan tai voiman lisääminen tai yleisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn parantaminen, voin auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi.

  • Laadin sinulle omista tavoitteista lähtevän kuntosaliohjelman ja autan sinut alkuun, kunnes treenisi sujuvat omatoimisesti.

MIETITÄÄN YHDESSÄ JUURI SINULLE SOPIVA TREENI + AIKATAULU!

bottom of page