top of page

Ravinnolla on suuri merkitys hyvinvointiimme. Ravintorikas ruokavalio ennaltaehkäisee monia sairauksia, edistää terveyttä ja sen ylläpitoa. Terveellisen ruokavalion koostaminen on usein yllättävän helppoa ja onnistuu pienillä muutoksilla. Voit itse vaikuttaa kehosi ja mielesi hyvinvointiin syömällä sinulle sopivaa terveellistä ravintoa. Ravintovalmennuksessa keskitymme pisteiden ja kaloreiden laskemisen sijaan ruokavalion laadullisiin tekijöihin yksilöllisen tarpeen mukaan. Pääperiaatteena on oikeanlaisen perusravitsemuksen ja elämäntapamuutosten keinoin ohjata ihmistä kohti terveyttä ja elinvoimaista oloa.

Yhdessä asetamme selkeät tavoitteet ja askeleet kohti tavoitteita yksilöllinen kokonaistilanne huomioiden. Autan sinua terveyden säilyttämisessä, sen palauttamisessa ja edistämisessä. Yksinkertaisimmillaan se lähtee jokapäiväisistä ruokavalinnoista jo ostotilanteessa: Mihin asioihin on kiinnitettävä huomiota kaupassa ruokia valitessa? Mitä ja milloin syömme? Mitä mahdollisia tukihoitoja tarvitsemme? Kysymys on ruokailu- ja elämäntapojen suuntaamisesta oikein tai suunnan tarkistamisesta siten, että se on luontainen osa arkea eikä erillinen stressiä kasvattava ongelma. Yleistä tietoa on tarjolla paljon, joten ei ihme, että yksittäinen ihminen on ihmeissään kaiken tiedon keskellä.

 

Ravintovalmennuksesta saa tukea myös kuntoilijan, aktiiviliikkujan ja urheilijan ravitsemukseen. Sujuvatko treenit hyvin vai tuntuuko olo voimattomalta, palautuuko keho harjoituksesta riittävän hyvin? Nämä asiat ovat varmasti monen liikkujan mielessä ja vääränlaisilla ruokavalinnoilla voidaan pilata hyvin suunnitellut harjoitukset.

 

Valmennuksen aikana saat runsaasti tietoa terveellisestä ravitsemuksesta sekä ohjeita sinulle sopivasta ruokavaliosta.

 

Valmennuksen pohjana ovat suomalaiset ravintosuositukset.

 

Älä stressaa syömistä, vaan nauti elämästä!

 

Tilaa aika yksilölliseen ravitsemusvalmennukseen.

HINNASTO:

(hinnat sisältävät ALV:n 24%)

 

Kolmen kerran starttipaketti 285 € (2 kk jakso)

 

PIDEMMÄT VALMENNUKSET:

3 kk / 5 tapaamista / 133 €/kk (399 €)

6 kk / 7 tapaamista / 87 €/kk (525 €)

12 kk / 10 tapaamista / 58 €/kk (696 €)

 

 

 Ennen valmennusta saat täytettäväksi ja palautettavaksi ruokavaliokartoituksen sekä ruokapäiväkirjan.

  • Ensimmäisellä tapaamisella (haastattelu ja kokonaistilanteen kartoittaminen, mittaukset), löydämme muutoskohteet ja sovimme yhteisesti niistä muutoksista, joita sinun tulee tehdä ravitsemuksesi parantamiseksi ja saat ensimmäiset tehtävät.

  • Seurantakerroilla mittaukset ja haastattelu kertovat etenemisestäsi ja saat lisätehtäviä projektin etenemiseksi.

  • Tarvittaessa lyhyemmät yhteydenotot ja tarkennukset puhelimitse tai sähköpostilla.

bottom of page